onsdag 24 mars 2010

Jag fick Husse på fall...eller....

...liten tuva välter stort lass.
Lilla Cleo fick Husse att snubbla över henne på köksgolvet.
Det brukar vara stora Fred som är den som håller på att få oss alla på fall när han flänger fram.
Det hördes en rejäl duns från köket i måndags kväll. På golvet satt Husse och höll om sin vänster hand med smärta skriven i ansiktet. Cleo hade försvunnit som en oljad blixt in under en säng. Det tog ca 10 minuter att få fram henne, som tur var hade hon klarat sig från drabbningen utan skador.
Cleo tillbaka på "brottsplatsen".
Husse har vänsterhanden i gips, endast pekfiner och tumme är inte gipsade, "pincettgreppet" är det svårt att vara utan. Men han känner sig ganska hjälplös ändå. Mycket är svårt att göra. Men numera får han göra de längre promenaderna med lilla Pelle. Benen är det inget fel på.

Några av de första luktärtorna har växt upp. Måste ha dom i växthuset på dagen så att de inte ska ränna för mycket. Även i år har jag börjat med F. Cupani. Fler luktärtor är på väg att växa upp.
Nu hoppas jag på mer solsken och varmare nätter så att jag kan ha dom i växthuset.

Önskar er alla en bra dag!
Tack för att du tittade in och välkommen åter.9 kommentarer:

 1. Ajajajajaj, det gick illa det där / gittan

  SvaraRadera
 2. Oj då, vad illa det gick! Men jag vet själv hur det kan gå när djur är inblandade. Råkade trassla in Penny (hunden) mellan fötterna en natt när jag skulle upp och släppa ut henne. Stukade knäet och trots att det är 3-4 år sen nu är jag inte 100% bra. Har "känningar" som det kallas fortfarande. Så se till att gubben din inte tar av gipset för tidigt!

  SvaraRadera
 3. Fy så det kan gå! Ja dessa små rackare har en förmåga att på nolltid kunna vara under fötterna på en när man minst anar det. Jag höll på att falla över vår Alice häromdagen när jag skulle gå nerför trappan till gillestugan, hon var i köket när jag började gå ner men när jag kom till nedersta trappsteget var det en katt i stället för trappsteg under min vänstra fot:) Nu hade vi tur både jag och Alice men guud vad rädd jag blev. Hoppas att din man inte har för ont den stackaren. Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 4. Oj, oj,....det lät illa! Hoppas det är på bättringsvägen och snart kan använda pincettgreppet ;)
  Söt kisse, trots allt!
  Kram / Bea

  SvaraRadera
 5. Jättegullig kisse :) men dessa små varelser har ju en förmåga att vara där man minst anar det! en liknande sak hände hemma hos mej för inte så längesedan, när min sambo råkade trampa på katten. ingen av dem gjorde illa sej, men jag blev arg som ett bi! (på min sambo) ;) Hoppas husse återhämtar sej! :) mvh/Emelie

  SvaraRadera
 6. Men stackars husse. Kan tänka mej att kissen blev rädd. Fy vad less jag är på all snö. Vill ha vår nu. Visst hittar man mycket skoj på Skrattmyndigheten ;)
  Ha en skön torsdag.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Oj då! Det var ju inte så lyckat att trassla in sig mellan benen på husse. Hälsn Mimi

  SvaraRadera
 8. En annan Cleo, nämligen Cleopatra var också duktig på att få män på fall!
  Glad Påsk! /Ruben

  SvaraRadera
 9. Jisses.... det var inte kul o vara husse då! Handbrott kan bli väldigt segdragna, hoppas det läker ordentligt!
  Glad Påsk o ha´t himla gôrgôtt
  Nina

  SvaraRadera

Lämna gärna ett litet ord efter din titt.
Tack för den här gången och välkommen åter.