torsdag 2 april 2009

Tiden går...

fast jag skulle vilja stoppa den ibland. Men det är nog tur att man inte kan det. Här är det tomt utan Pepsi. Fast sorgen har lättat, vårsolen kan göra under. Men glömmer gör jag inte.

Trädgården börjar att göra sig påmind. Fast än får granriset vara kvar för katterna har blivit alldeles tokiga med att riva i rabatterna. Vårnävan har fått sig en ordenlig omgång. Kanske blir det inga blommor i år. Får jag se något djur i rabatterna häller jag vatten över det.


Jag går alltid en runda på förmiddagen för att kontrollera stängslet som är uppsatt för att hålla vildsvinen borta. Blir det nedrivet går inte strömmen fram. Då hittade jag de första blåsipporna. Oturligt nog så har vildsvinen varit där och bökat. Forsätter det kommer det inte att finnas några blommor kvar.


Vädret har varit fint idag också fast vinden är kallare än igår. Men som katt bryr man sig inte om det. Fin utsikt från balkongen har George. Katterna gillar när balkongdörren är öppen så dom kan gå ut och in. Så här är utsikten när man tittar över räcket. Än har vi inte kunnat enas om vad vi ska ha på stolparna i balkongräcket. Sonen vill gärna ha kanonkulor.
Blev sur för en stund sedan när jag blev "utslängd" från Trädgårdsblogg. Vad tråkigt det är när sidan inte fungerar.


Trevlig kväll!

7 kommentarer:

 1. Ja, det är ju tur att det finns fler ställen att blogga på! Men man hoppas att strulet på TB snart ska vara över! Kram igen /Anette

  SvaraRadera
 2. Förstår att du känner saknad efter så lång tid tillsammans med ett husdjur.
  Våren är på gång hos mig också och det känns så otroligt härligt att få upptäcka nya saker varje dag i rabatterna, men inga blommor än :) bara tulpaner som pickar upp lite högre dag för dag.
  Kramen / Bea

  SvaraRadera
 3. Låter som en fin dag, trots vildsvinen.....
  Bläsipporna har slagit ut här också o idag såg jag två nässelfjärilar fladdra förbi!
  O så har jag luntat! Då är det vår ;-)
  Ha dé himla gôtt
  Nina

  SvaraRadera
 4. Här är nog våren på väg men senare i år än i fjol. Vi har mycket snö kvar.
  Inte kul med vildsvin hoppas dit staket håller. Jag blev också urled på TB när det inte fungerade så jag flyttade hit i ställlet.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 5. Man känner nog länge saknad efter ett djur, fast det ju lättar hela tiden. Så fint med blåsippor. Det börjar nog äntligen bli lite vår även hos oss!

  SvaraRadera
 6. Men det var mycket.. både katter och vildsvin som bökar runt.. ett struligt TB.. Men vilken tur att du är här.. =).. och att du hittade lite blåsippor och att du har en såååå himla vacker utsikt.. kram på dig/MOnica

  SvaraRadera

Lämna gärna ett litet ord efter din titt.
Tack för den här gången och välkommen åter.