lördag 20 juni 2009

Fortsatt trevlig helg!

Visst kunde vädret ha varit bätte på midsommarafton men det kunde också ha varit sämre, som i Småland. Här var det regnskurar med lite hagel och lite åska, med en måttlig vind. På kvällen avtog vinden och en annan pina tog över nämligen knotten. Jag är så trött på att varenda kväll när det är vacker väder slåss med knotten. När ska den plågan försvinna?

Här är den första utslagna luktärten för i år, Franciscus Cupani.
En fortsatt trevlig helg!
En liten rad gör mig glad. Tack för att du tittade in och välkommen åter.

7 kommentarer:

 1. Så fina de är luktärterna. Mina är inte utslagna än. Den som väntar på något..... tack för kommentar hos mig.

  SvaraRadera
 2. Ja det har kommit lika mycket knott här--hur klarar hästarna det hemma hos dej--häromkring ser man många hästar med hela "tält" på sej---
  Må så gått du o de dina
  Maria-Lilleman-Lillemor

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Vacker luktärt.

  Här i Göteborg var det några skurar mitt på dagen, men kvällen var fin om än lite kylig, så det var tröja på och njuta av grillat.

  En fortsatt skön helg önskar jag dej,

  Irene

  SvaraRadera
 4. Härlig luktärt, här har mina inte alls börjat blomma än; längtar!
  Ha en fortsatt härlig midsommarhelg,
  Lydia

  SvaraRadera
 5. Hej!

  Tänkte passa på att skicka en midsommarhälsning, när det finns chans och möjlighet att koppla upp sig på nätet mellan åskskurarna.

  Det mås bättre nu efter ett par dagar i hemmets lugna vrå, massor med sömn och snytande och kraxande. Tror att jag är fit for fight inför finalveckan på jobbet innan semestern.

  SvaraRadera
 6. En underbar midsommar till er alla :) Har har det inte blivit nagot firande alls, far ta igen det nar jag far sommarlov! Manga kramar!!

  SvaraRadera
 7. Luktärter som blommar! Så fint! Min ser ju inte så kul ut efter ovädret i går. Man blir så ledsen, allt slit med fröer och småplantor. Mina flitiga Lisa repar sig nog aldrig. Just nu så känner jag att jag köper "färdiga" blommor i stället..........men jag hinner nog ändra mig!
  Ha det så gott! Kram Anette

  SvaraRadera

Lämna gärna ett litet ord efter din titt.
Tack för den här gången och välkommen åter.