onsdag 15 juli 2009

Gandalf är tillbaka!

Gandalf kom tillbaka sent igår kväll. Han kom gående på gården precis som om han inte varit borta. Raka vägen in och lindade husse runt lillklon för att få en påse "blötmat". Men sedan fick Gandalf stanna inne. Visst ville han gå ut igen men därav blev intet. Men idag på förmiddagen ville han ut och då fick han det.
Vi var oroliga igår eftersom Gandalf aldrig är borta så länge. Nu hoppas vi verkligen att det inte händer igen. Halvbrodern Minus kan vara borta fyra till fem dagar ibland men eftersom man vet om det så är vi aldrig oroliga för honom, han kommer alltid tillbaka.
Här följer några bilder på Gandalf som kattunge.
Här tillsammans med mamma Skrållan och brorsan Max. Endast någon vecka gamla. Här nästan en månad gammal. Max i bakgrunden finns inte längre.
Här sover Fred och Gandalf tillsammans i en fåtölj. Det är tryggt med en stor kompis.
Ha en bra dag!


9 kommentarer:

 1. Skönt att höra att han är tillbaka och oskadd.

  SvaraRadera
 2. Skönt att han är tillbaka "lilleman". Sista bilden är ju alldeles underbar! Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga katter du har...och så skönt att Gandalf kom tillbaks.
  Vad är det för ras för vanliga bondkatter är det väl inte heller? Gulliga som bara den.
  H. Lotta

  SvaraRadera
 4. Nu är Gandalf inne mycket mer än innan han var borta. Så jag undrar vad som hände.
  Alla våra missor är vanliga bondkatter, kanske är det korsningar med någon raskatt. Minus är nog den som liknar en raskatt mest men vem som är far till honom vet jag inte. De två röda bröderna vet jag inte mycket om för de kom till oss när deras nye ägare blev allergisk. Kanske är dom en blandning av bondkatt och skogskatt eftersom Fred är så stor.
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. Fint att familjen är samlad igen. Men, kanske är det det som är så härligt med katter, dom gör som dom vill. Tar sina turer og trivs dom så kommer dom som regel tillbaka har jag intryck av. Jag har ingen katter nu dessvärre för min som allergisk, men annars hade nog huset varit fullt!

  SvaraRadera
 6. Jag blir orolig när mina bägge bröder, Teodor och Bertil, är borta mer än en halv dag. De brukar allt hålla sig just runt min tomt, ibland går de till bondgården intill och tigger mat dock :-)
  Ha det gott!
  Christer.

  SvaraRadera
 7. Jag vet precis hur det känns!! Så skönt att han är tillbaka. Har precis kastrerat min enda hankatt, Buster, och han går inte av gården, det är sååå skönt! Det mest lustiga är att det är en främmande hankatt som springer och flörtar med mina honor och min lilla Buster kan ibland ses ligga hos honom och vila precis som om de är kompisar. Hm, säger jag... Tycker nog att han kanske skulle mota honom av gården... ;)
  /Cyrene

  SvaraRadera
 8. Hej och tack för titten på min blogg jag blev jätteglad! Nu hittar ju jag till dig med! Men jisses vilka söta kattungar... Jag vill gosa med dem nuuuu! Stor kram från Maria

  SvaraRadera
 9. Hejsan! Kul att du kikat in på vår blogg=)
  Här ser jag att det fullt kattliv! Härligt:)
  Kikar in här igen!
  P.S. Skönt att er Gandalf kom hem tebax. Vi har åxå en Gandalf:P

  SvaraRadera

Lämna gärna ett litet ord efter din titt.
Tack för den här gången och välkommen åter.