söndag 30 oktober 2011

Ännu ett avbrott..

på telefonlinjen. I måndags hade jag det lugnt och tänkte att nu skulle jag äntligen få läsa lite bloggar. Men det gick inte att komma ut på nätet. Telefonen var "död". Det var bara att felanmäla igen. Var säger man, det är inte skrivbart här. Tidigare var vi utan telefon och internet från 29 augusti till 30 september.
Idag upptäckte vi att bredbandet fungerar "hyffsat" men hur länge. Telefonen däremot fungerar inte. Vi var lovade att allt skulle fungera i fredags men så blev det inte.
Jag gör inget längre inlägg nu, får se hur länge internet är åtkomligt.


Avslutar med vårt busfrö Gandalf.

Här ligger kattungen Gandalf intill stora och trygga Fred.


Här är kattungen Gandalf, till vänster, tillsammans med sin halvsyster Kotten, men på deras uppträdande och sätt tror vi att de är helsyskon. Kotten bodde hos oss i ca sex månader sedan flyttade hon till London. Jag har hälsat på henne i London och vet att hon trivs jättebra där. Även om det är en storstad så bor Kotten så att hon kan vara ute.
Idag är Gandalf mycket större men här var dom lika stora, tror att Gandalf var ungefär ett halvt år.


Trevlig söndag!!!!!!!!!!!

9 kommentarer:

 1. Skulle blivit fullständigt galen om vår telefon betedde sig så. Det värsta är ju att Telia har sådan inställning till sina kunder att de tror att de kan göra vad som helst:( Hoppas att det löser sig för dig. Helt underbara bilder på katterna, man blir så glad bara av att se dessa välmående katter;) Första bilden är ju sagolik -så typiskt katter. Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Tänk vad katter slipper! T ex telenät som krånglar med mera! De har det bra!!!

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 3. men så trist med eran telefon:( jag har tv genom telia och hade ingen tv på 3 veckor men fick en bra kompensation för det.
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 4. Tänk att jag kan aldrig få för många kattbilder att titta på! Vilken underbar bild den första när en liten kan få trygghet hos den stora...
  Så jobbigt för er med all krångel. Telefon, bredband och andra teknikaliteter skall bara funka och inte göra väsen av sig!!!
  Jag använder som min huvudwebbläsare Google Chrome - kan det bro på det? Fast ingen annan har klagat på de sista månaderna att det skulle vara problem att kommentera min blogg./Anja

  SvaraRadera
 5. Jag tycker det är kritikvärdigt att det ska ta sååå lång tid, då är det dags att släppa in lite konkurenter på banan. Det ska funka, vänta ca tre dagar borde vara max.
  Härliga kattbilder, det ser ut som en position jag gärna skulle inte just nu.
  Ha det fint :)

  SvaraRadera
 6. Måste faktiskt gå emot den första kommentaren. Vi hade strul med bredband och telefoni i nästan en halv månad men Telia kompenserade oss rejält, dels fick vi ett förladdat mobilt bredband att hämta ut och så fick vi ekonomisk kompensation som gör att vi slipper telefon- och bredbandsräkning någon gång in på nästa år!

  MEN det är otroligt störigt att inte kunna ringa eller surfa som man är van med!

  Önskar er en fin kväll! :)

  SvaraRadera
 7. När man bor på landet så bara MÅSTE telefon, TV och datan fungera - annars skulle man ju bli helt vansinnig!
  Vi har inte bredband utan Telias ADHL och det har fungerat helt perfekt under alla år. Dessutom är det bara Telia som fungerar på mobilerna. Om våra gäster har annat abonnemang får dom gå ut i trädgården för att ringa (om dom inte lånar vår fasta telefon).

  SvaraRadera
 8. Tack för titten på Dina ljuvliga katter Snöret påminde så om våra egna vi hade en gång i tiden.

  Vildsvinsungarna på headern jättegulligt.

  Fin häst.

  SvaraRadera
 9. Fyy...med krångel, hoppas det löst sig!
  Gandalf verkar inte bry sig i alla fall ;)
  Må gott! /bea

  SvaraRadera

Lämna gärna ett litet ord efter din titt.
Tack för den här gången och välkommen åter.