måndag 17 oktober 2011

Lite blandat!

Jag har inte skrivit på ett tag men jag har inte hunnit med. När jag var utan internet gjorde jag annat och det har jag fortsatt med även när internet fungerar. Jag har övat på att rita blommor och sedan har jag djur som gärna vill ha uppmärksamhet. Får man det inte kan man göra som Gandalf här på bilden.


På den här bloggen skriver jag om lite allt möjligt och omöjligt ni som vill har trädgård titta på min trädgårdblogg Trädgård???? tradgardstok.blogspot.com
Jag tyckte det var bättre och dela på blommor och annat.

En del av höskörden fick stackas i år pga regn. Här är tre generationer i farten. Min pappa som är 89 år orkar fortfarande hjälpa till. Sedan är det min sambo och son som jobbar.

Så här såg det ut när det var färdigt.

 Snöret måste vara med och inspektera.
 Liksom här. Hon lekte också i höet så det höll på att sluta med att hon hamnade uppe på en höstack.

Här var det balarna som kördes in. Det här höet behövde vi inte stacka det gick att bala direkt. Nu när det är kallt ute på nätterna ligger katterna gärna inne, även på dagen med. Här är bröderna Fred och George, fast det borde varit Helan och Halvan.
Det blir lite trångt i sängen på natten när båda två har bestämt sig för att ligga hos mig. 

 Jag trodde att den här rosen inte skulle blomma i år, den var helt nedfrusen i våras. Men den 4 oktober så slog den första blomman ut.


När praktlysingen får sprida ut sig kan den bli till en hel häck. Den här finns hos min föräldrar.
(Plåten runt päronträdet hindrar katterna från att klättra upp till en fågelholk.)


Ha en bra dag!!!!!
Tack för titten och välkommen åter.
3 kommentarer:

  1. Hjääääälp Vittran! Inte vet jag vad jag gillar bäst: Trädgårdsbilderna eller katterna - fast jag tror att Gandalf/comp. stjäl mitt hjärta alldeles;)))!

    Jess. Nu blir det snart frost-, rusk- och snöbilder...brrr!/Anja

    SvaraRadera
  2. Alltid kul att läsa om dina djur och annat som händer på gården:) Katter är jag ju riktigt svag för så jag stannar nog på den här bloggen:) Ha det gott/Monne

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet ord efter din titt.
Tack för den här gången och välkommen åter.