måndag 17 augusti 2009

Ett stort tack för alla trevliga kommentarer.


Jag ska försöka att damma av virknålen. En gång i tiden tyckte jag det var roligt att virka men på senare år har det inte blivit av. Men nu när jag såg de söta bokmärkena så blev jag sugen igen.

Ska fundera över vad en syrenhortensia kan passa här. Det var bra att få veta lite mer om den.

Visst är det skönt att arbeta ute i trädgården. Tiden brukar försvinna med vindens hastighet när jag är ute och grejar. Det finns alltid så mycket man kan göra. Färdig blir man nog aldrig. Tiden brukar även försvinna när jag håller på med våra hästar. Igår var en bra dag med hästarna, Riverdance bet mig inte och Skipper hoppade så där jättebra. Det är inte alla gånger det går så bra.

Idag var jag tvungen att lämna in min bil för byte av vindrutan. Ett stenskott vid vägarbetet på E45 slutade med den stora sprickan. Trist. En sådan spricka kan "sprida" sig så det var bara att fixa det så snart som möjligt.


Vädret idag har inte varit så uppmuntrande, tidvis regn och hård vind. Har inte varit ute så mycket förutom när hovslagaren var här men jag ska gå ut med bröd till åtelplatserna, vi lägger ute bröd för att eventuellt kunna skjuta vildsvinen som finns här. Men just nu har dom inte varit framme så ofta. Det är mest grävlingar och rävar som äter, även korpen förser sig med bröd om den kan.


Får skriva mer en annan gång för nu måste jag fortsätta att måla på ett kort som jag ska ge bort.


Ha en bra dag!

4 kommentarer:

 1. Tack snälla för gratulationen/Kram

  SvaraRadera
 2. Ja, börja med virkning igen! Det finns ju "crafting" som är motsvarande graffiti, fast med stickat material, som konstform/provokation! kör på det vettja! Virka runt kungahuset eller nåt!

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Förut virkade även jag, som avdankad slöjdlärare jag är. Men virknålen är nog kvar hemma hos min mor, som är ägare av sådana redskap, inte jag ;)

  Vad är det för söta bokmärken du sett? *nyfiken* Kanske något för mig som skall plugga på universitetet i höst??

  Ps. tog bort mitt gamla meddelande då jag ville skriva lite till

  SvaraRadera

Lämna gärna ett litet ord efter din titt.
Tack för den här gången och välkommen åter.