fredag 25 september 2009

Arbetsnamnet Snöret

Lusten att skriva har varit som bortblåst. Istället för att sitta framför datorn har det funnits så mycket annat att göra.
Kanske har höstmörkret påverkat mig. Men nu har jag något att se framemot, nämligen lilla Snöret. Katter är underbara djur så hur skulle jag kunna stå emot den här lilla varelsen. Tror att det är en hon, men har inte bestämt namn än. Namnet ska börja på S.
Det kommer att bli full fart här lagom till jul. Fast vi är vana efter Gandalfs alla påhitt, julgranen är numera fastbunden. En och annan har försökt att klättra i den.
Trevlig kväll!

11 kommentarer:

 1. Så söt den är, lilla kattungen! Åhh - finns väl inget ljuvligare :) Snöret - kul namn :)

  Jag hinner inte heller med skrivande så mycket just nu, annat tar tid och kanske en liten släng av bloggtorka också.......

  Hoppas på fint väder i helgen så vi kan vara ute och njuta av höstdagar. Ha det gott, kramen =)

  SvaraRadera
 2. Ja missar är sannerligen underbara små varelser. Hur gammal är det lilla underverket?

  Namn på S... Åh vad kul att fundera och klura ut. Vi har bestämt att vår lille krabat just nu går under "arbetsnamnet" Tyson för han har fullständigt slagit knock-out på oss. Vi är hopplöst förälskade i vår lilla gäst.

  SvaraRadera
 3. En sån liten sötnös! Sigrid kanske...........eller kanske S-Ter ;-)
  Trevlig helg! Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Finns det något sötare än kattungar? Tur att jag redan har två, annars fanns väl risken att jag börjat leta efter kattungeannonser :-)
  Ha det gott!
  Christer.

  SvaraRadera
 5. Katter är för härliga djur man kan inte ha för många av dom :) Fast här i huset får jag hålla mig till två det tycker gubben är lagom...
  Tycker också jag har ide torka när det gäller bloggandet. Alla andra har så fina bloggar och så inspirerande inlägg själv kämpar man på...
  Ha det bra
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 6. En sån liten gosing..... önskar jag vore hemma mer så jag kunde ha en liten varm go kisse nu när höstrusket börjar.... Men ensam i nästan tolv timmar blir lite häftigt även för en katt.
  Ha de´ mysigt med många värmande ljus i höstmörkret
  Nina

  SvaraRadera
 7. Oj, oj, så söt Snöret är där hon "sussar" så sött!!
  Visst finns det tider då man har varken tid eller lust med att skriva, men nu när höstmörkret kommer är och kanske blir det mera tid.
  Må gott! /Bea

  SvaraRadera
 8. Jag blir gaaaalen! Du får INTE visa så "syndfulla" bilder ;)))))!
  Jag tittade på din Skruttor" i den andra bloggen och jag kan bara storlipa! Jag längtar så efter min Skruttan!/Anja

  SvaraRadera
 9. ÅÅÅHH, vad jag äälskar katter!!!!! Dina är underbara `tossor´. Jag har bara en, men ibland känns det som man hade fler för hon, Scilla, kan vara väldigt livlig.

  SvaraRadera

Lämna gärna ett litet ord efter din titt.
Tack för den här gången och välkommen åter.