onsdag 21 maj 2014

Livet på landetSå här kan det gå när det är lite blött i naturen. Det var innan allt regnet som kom på måndagen och natten till tisdag.
Sonen skulle titta till vår vildsvinsåtel som finns i kanten på den här ängen.


För att få upp lille Senior fick Junior komma till hjälp.
I början såg det inte ut som det skulle gå för det gick inte att köra närmare den lilla traktorn för hade den store också fastnat.

Men till slut så....
Det var första gången som Junior var på den här ängen. Vägen dit är lite smal för en stor traktor. Men var det tvunget. Det blev till att såga grenar. 

Nu blommar alla fruktträden. Med den värme som är har dom snart blommat över.
Det gäller att njuta medans det varar.


Trevlig kväll!!!!!

2 kommentarer:

 1. Wow - trist att öra fast, men tur att ni hare fler traktorer! Här hade vi tre, en "död" som bara står på yttertomten som dekoration, en snygg som gubben precis renoverat och en Terrier i perfekt utställningsskick. Den senare har han dock precis sålt, så den ska hämtas nästa vecka och fraktas till fastlandet. Men ingen av dom här traktorerna fick man använda sig av, dom var bara till lyst! *fniss* Istället för Terriern - och som tröst att jag fick en pool - köpte han sig en sportbil i vintras som han nu ska leka med. Jag har ännu inte suttit i den.....
  Så är det när man har en mekargalning till man- fast jag är ju också motorintresserad. Vi jobbade ju med sånt tidigare, så jag tycker det är helt OK!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 2. Currently it looks like BlogEngine is the preferred blogging platform out there right now.
  (from what I've read) Is that what you are using on your blog?


  my homepage :: Frank Kern Internet Sales Genius

  SvaraRadera

Lämna gärna ett litet ord efter din titt.
Tack för den här gången och välkommen åter.